top of page
CivilianDepression-77%20RT_edited.jpg

Vid depression är det normalt att känna sig utmattad och hjälplös. Depression berövar dig ditt intresse för de saker som en gång gav dig nöje eller lycka. Men det finns hjälp.

Din depressionsbehandling bör skräddarsys i samråd med läkare för att passa dina egna unika preferenser och behov. Ett alternativ kan vara Alpha-Stim®, en CE-märkt och FDA-godkänd produkt som ett snabbt, säkert och effektivt kan behandla din depression – utan läkemedel.

Pilt 2.png

Hjälp mot depression

Vid depression är det normalt att känna sig utmattad och hjälplös. Men det finns hjälp.

Din depressionsbehandling bör skräddarsys i samråd med läkare för att passa dina egna unika preferenser och behov. Ett alternativ kan vara Alpha-Stim®, en CE-märkt och FDA-godkänd produkt som snabbt, säkert och effektivt kan behandla din depression – utan läkemedel.

White background curve.png
Bacground 2.png

Varför behandla med Alpha-Stim?

Humörförhållanden som depression styrs genom elektrokemiska signaler i hjärnan. När dessa signaler inte fungerar korrekt, så kan hormoner och signalsubstanser som reglerar känslor bli obalanserade. Genom att modulera hjärnans elektrokemiska signaler kan Alpha-Stim säkert och effektivt förbättra ditt humör.

Alpha-Stim® AID är en mikroströmsbehandling som betecknas CES (Cranial Electrotherapy Stimulation). Alpha-Stim använder låg elektrisk ström för att säkert och effektivt att påverka den elektriska balansen i hjärnan och på så vis behandla oro och ångest. Behandlingen påverkar alfa-hjärnvågor för att skapa ett tillstånd av avkoppling.

Behandlingen är:

Dokumenterat effektiv

Fristående eller i kombination med annan behandling

Säker, med mycket låg incidens av biverkningar och endast milda sådana

Läkemedelsfri, inte beroendeframkallande och även icke-invasiv

Godkänd av amerikanska FDA

Enheten är:

Enkel att använda

Kan användas i hemmiljö

CE-märkt 

Data 82%.png

82%

82% av deltagarna rapporterade en minskning ≥ 50% eller högre i depressionspoäng. *1

*1 Referens finns längst ned på sidan

Data 43%.png

43%

Efter 6 veckors depressionsbehandling upplevde användare 43% förbättring.  *2

*2 Referens finns längst ned på sidan

Background 3.png

Instruktionsfilmer

Hur man använder Alpha-Stim AID

Alpha-Stim-behandling för oro/ångest, sömnlöshet och
depression.

Ivory bg yellow dot.png

Vad är Alpha-Stim?

Alpha-Stim® AID är en mikroströmsbehandling som betecknas CES (Cranial Electrotherapy Stimulation). Alpha-Stim använder låg elektrisk ström för att säkert och effektivt att påverka den elektriska balansen i hjärnan och på så vis behandla depression. Behandlingen påverkar hjärnans alfavågor för att skapa ett tillstånd av avkoppling.

Vid behandlingen används en mikroström med en unik vågform som passerar mellan två elektroder som du fäster på dina örsnibbar. Nivån på mikroströmmen kan ställas in så att den passar din komfort och många känner inte den elektriska strömmen alls.

Behandlingen är läkemedelsfri, smärtfri och icke-invasiv. Alpha-Stim kan användas i ditt eget hem eller på jobbet. För omgivningen kan det se ut som om du lyssnar på musik med öronsnäckor. Behandlingen tar bara 20 – 60 minuter per dag. Alpha-Stim är effektiv både på kort och lång sikt, och med tiden kan du minska behandlingarna till varannan dag, sedan bara 1-3 gånger per vecka.

Behandling mot depression utan läkemedel

Många människor upplever betydande lättnad efter en enda behandling. Med fortsatt användning kan effekterna av Alpha-Stim vara ännu större och öka kumulativt med tiden.

Alpha-Stim för depression är utformad för att hjälpa dig att undvika eller minska behovet av mediciner, men det är säkert att använda tillsammans med recept eller receptfria läkemedel.

Omfattande säkerhetsdokumentation visar få och lindriga biverkningar. Det finns också betydande vetenskapliga bevis för de resultat du som patient kan uppnå. Tala med din läkare om hur CES-behandling kan hjälpa till med din depression. Om din läkare inte är bekant med Alpha-Stim, be honom eller henne att titta på vår webbplats, särskilt de 100+ kliniska forskningsstudierna som beskrivs här.

För mer information om den kliniska forskningen bakom Alpha-Stim, se här

Referenser
  1. Barclay TH, Barclay RD. A clinical Trial of cranial electrotherapy stimulation for anxiety and comorbid depression. Journal of Affective Disorders. 2014; 164:171-177. Presented at the American Psychological Association National Conference, Honolulu, July 2013.

  2.  Bystritsky A, Kerwin Land Feusner J. A pilot study of cranial electrotherapy stimulation for generalized anxiety disorder. Journal of Clinical Psychiatry. 2008; 69:412‐417

Kontakt
bottom of page